Moszkva cirkáló

11 hours agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. Azt egyelőre nem tudni hogy hány áldozata volt a pénteki kijevi és kelet.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg

1 day agoA Moszkva cirkáló még mindig a felszínen van.

. Az orosz minisztérium szerint több mint 500 főt evakuáltak de a támadást nem ismerték el. Ez korábban egy helikopterhordozó anyahajató. 1983-ban helyezték hadrendbe Szlava.

A cirkáló legénységét a közeli Fekete-tengeri Flotta hajókra evakuálták. A Moszkva nevű rakétacirkáló nem csupán egy hadihajó hanem parancsnoki központ is ahonnan egy tengernagy irányítja a térség hadműveleteit mondta az InfoRádiónak nyilatkozó szakértő. 2 hours agoCsütörtökön elsüllyedt az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva rakétahordozó cirkáló.

Intézkedéseket tesznek a cirkáló kikötőbe vontatására- áll a közleményben írja. A Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az orosz védelmi minisztérium a RIA Novosztyi szerint. Nem sokkal ezt megelőzően az orosz védelmi.

A fő rakétafegyver nem sérült meg. A viharos tengeri körülmények között a hajó elsüllyedt. A hírügynökség cikke emlékeztetett.

Tegnap este ukrán források már azt állították. Oroszország elismerte hogy találat érte a hajót. 14 hours agoAz orosz védelmi minisztérium közleménye szerint elismerték hogy elsüllyedt a Moszkva cirkálóhajó a Fekete-tengeren Ukrajna déli partjainál azt azonban tovább sem tudni hogy mi okozta a károkat az 1982-ben vízre bocsátott hadihajón.

Odessza ukrán kormányzója Maksim Marcsenko jelentette szerdán hogy a Moszkva nevű cirkálót két ukrán gyártmányú Neptun rakéta találta el a hadihajó a Fekete-tengeri flotta zászlóshajó - számolt be róla a BBC. Az orosz védelmi minisztérium ezzel szemben azt közölte hogy a lőszerkészlet robbant be a. 1 day agoA Moszkva esetének napvilágra kerülése után a közösségi oldalakon elkezdtek olyan képek és videók terjedni amelyek állítólag a hadihajó kilövését ábrázolják.

4 hours agoA cirkálók feladata. Az ukrán belügyminisztérium által létrehozott Ishchi Svoikh nevű Telegram-csatorna arról számolt be hogy a cirkáló helyi idő szerint hajnali háromkor elsüllyedt. Mint a 36-os tengerészgyalogosok esetében is.

1 day agoMeg nem erősített hírek szerint az ukrán hadsereg kilőtte az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajóját. 14 hours agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. 8 hours agoA Moszkva csatahajó elsüllyesztése után heves bombázásokkal reagált Oroszország.

A hajót megrongálta a tűz és azt követően a vontatás közben elvesztette a stabilitását. Az orosz védelmi minisztérium szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. Neptun cirkálórakétákkal találták el és elsüllyesztették a Moszkvát az orosz Fekete-tengeri.

Két ukrán várost támadnak keményen az oroszok a Moszkva cirkáló elsüllyedt percről percre a háborúról 00 Comments Összecsapások törtek ki a jeruzsálemi Al-Aksza mecsetnél 00 Comments Kigyulladt egy kamion az M31-esen halálos buszbaleset az M43-ason 00 Comments Szertefoszlik Orbán geopolitikai álma. 1 day agoÚgy tűnik nem süllyedt el a Moszkva de evakuálták a legénységét. A cirkáló legénységét - sajtóértesülések szerint mintegy félezer tengerészt - a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel.

Sajtóhírek szerint a cirkáló mintegy 500 fős legénységét a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. Súlyosan megsérült az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva cirkáló.

Ennek a felvételnek azonban semmi köze az orosz-ukrán háborúhoz. A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt - a. A Moszkva cirkálót nem volt mai gyerek 1976-ban kezdték építeni 1979-ben bocsátották vízre és 1983-ban kezdte meg a szolgálatot Szlava néven.

Kanada katonákat küld Lengyelországba hogy segítsen a menekültek ellátásában. A Moszkva cirkáló továbbra is úszóképes és a kikötőbe kell vontatni. Hajókötelékek biztosítása felderítés adott tengeri térségek felügyelete.

A Moszkva az orosz Fekete-tengeri Flottájának zászlóshajója és úgy tudni hogy elsüllyedt miután egy robbanás és tűz után rossz időjárási körülmények között visszafordult a kikötőbe. A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt. Ukrajna állítása szerint egy Neptun nevű hajók kilövésére fejlesztett rakétával találták el a Moszkva cirkálót.

Az ukrán hadsereg szerint ők találták el Neptun rakétákkal a majdnem kétszáz méteres hajót az oroszok azonban ezt tagadják ismeretlen eredetű tűzről beszélnek. Mint arról csütörtökön beszámoltunk Oroszország az általa indított háború óta legnagyobb szimbolikus veszteségét szenvedte el amikor az ukrán hadsereg elsüllyesztette. 13 hours agoAz orosz védelmi minisztérium közleményben ismerte el hogy elsüllyedt a Moszkva cirkálóhajó a Fekete-tengeren Ukrajna déli partjainál.

A Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az. 1 day agoSúlyosan megsérült Oroszország Moszkva nevű cirkálója a Fekete-tengeren miután rakétatalálat érte. Akkor itt engedtessék meg nekem egy zárójel.

8 hours agoA Moszkva cirkáló elsüllyesztése után heves bombázásokkal reagált Oroszország. 22 hours agoAz orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian. A TASZSZ hírügynökség szerint a Moszkva a Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója az 1164 Atlant projekt vezető hajója.

1 day agoA cirkáló legénységét sajtóértesülések szerint mintegy félezer tengerészt a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel a cirkálót kikötőbe fogják vontatni. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. Az ukránok korábban azt közölték hogy Neptun-rakétákkal mértek csapást az orosz hajóra az oroszok viszont a hajó fedélzetén található lőszerek felrobbanásával indokolták a legénység evakuálását.

14 hours agoElsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója. 6 hours agoA Moszkva az orosz Fekete-tengeri Flottájának zászlóshajója és úgy tudni hogy elsüllyedt miután egy robbanás és tűz után rossz időjárási körülmények között visszafordult a kikötőbe. 22 hours agoElsüllyedt a Moszkva cirkáló.

Ennek azért van fontossága mert pont a Moszkva volt az az orosz flottaegység amelyet a Kígyó-sziget védői elküldtek a faszba miért is tüzet nyitott rájuk. Egyelőre nincs információ pontosan mennyien veszthették életüket. A Moszkva nevet 1996-ban kapta.

Odessza megye kormányzója korábban azt mondta hogy. Ukrán közlés szerint Neptun-rakétákkal mértek csapást az orosz hajón az orosz fél. Videón ahogy Medvedcsuk testőre elmeséli hogy próbálta kimenteni gazdáját az FSZB Ukrajnából.

A Snopes például a Twitteren talált egy felvételt amely ezt a jelenetet ígéri.


Karthago Az Utolso Szo 1982 Attributes


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel